Οι Άνθρωποι μας

Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο - Κηπούπολη

Οι Άνθρωποι μας

Στην Κηπούπολη δημιουργήσαμε μια ομάδα έμπειρων και επιστημονικά άρτια καταρτισμένων παιδαγωγών. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, με ανώτερο το αίσθημα ευθύνης για το έργο που επιτελούν.

Η διαρκής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σταθμού από ενημερωμένους και έμπειρους συνεργάτες μέσω σεμιναρίων, η αδιάλειπτη συνεργασία όλων των συντελεστών της Κηπούπολης, καθώς και η συστηματική ενημέρωση των γονέων, συντελούν στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης με τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Γνωρίστε τους συντελεστές και τους εκπαιδευτικούς της Κηπούπολης:

Παντελής Κρίκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Ονομάζομαι Παντελής Κρίκης και είμαι 53 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λήμνο και στα 17 μου ήρθα στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασα στη σχολή Οικονομικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ και αποφοίτησα με την ιδιότητα του οικονομολόγου.

Από το 1990 εργάζομαι ως λογιστής-φοροτεχνικός διατηρώντας φοροτεχνικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σ΄αυτό το πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και έχοντας πια πολύχρονη εμπειρία στη σύσταση και λειτουργία μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αποφάσισα να επενδύσω στον τομέα παροχής υπηρεσιών, συνεχίζοντας το μακρόχρονο και σπουδαίο έργο της Μέριμνας του Παιδιού.

Στόχος μας, μαζί με τη σύζυγό μου και το αξιόλογο προσωπικό μας, η εκπαίδευση και φύλαξη των παιδιών σε έναν χώρο που θα αποτελέσει πηγή χαράς, παιχνιδιού και δημιουργικότητας.
Την Κηπούπολη!

Έφη Βορριά

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 10/01/1968 και έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Εργάστηκα για 10 συναπτά έτη σε δύο ιδιωτικούς σταθμούς στο νομό Αττικής, έχοντας τάξεις προνηπίων.

Είμαι παντρεμένη στην Θεσσαλονίκη και έχω αποκτήσει με τον σύζυγό μου, Παντελή Κρίκη, δύο κόρες ηλικίας 23 και 19 ετών.

Το όραμά μας ήταν να ανοίξουμε έναν παιδικό σταθμό και ο ιδανικότερος τρόπος για να το επιχειρήσουμε ήταν η συνέχεια της μακρόχρονης παράδοσης του σταθμού της Μέριμνας του Παιδιού. Έτσι λοιπόν, δοθείσης ευκαιρίας σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία -Πανόραμα Νέων Επιβατών- με το εξιδανικευμένο προσωπικό μας και την περίσσεια αγάπη, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε εσάς και τα παιδιά σας!!

Λάζαρος Σακοβίδης

ΟΔΗΓΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΚΗΠΟΥ

Αλίνα Γιαννίδου

ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ

Νίκη Κωνσταντινίδου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Είμαι γεννημένη στις 4/12/1995, στη Θεσσαλονίκη.

Έχω σπουδάσει και αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Π.Α.Ε.), της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εγκεκριμένη πρακτική άσκηση.
Είμαι κάτοχος πτυχίων αγγλικής γλώσσας (ECPE Michigan) και ψηφιακών δεξιοτήτων (ECDL), ενώ παράλληλα έχω συμμετάσχει και σε σεμινάρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Προσχολικής Αγωγής.

Μέσα από τα μάτια των παιδιών, τα λόγια και τις πράξεις τους, μπορεί ο καθένας να μάθει πολλά πράγματα, να εξελιχθεί, να δει διαφορετικές πλευρές, να γίνει καλύτερος. Αυτό ακριβώς το κομμάτι είναι που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου και με ώθησε στην ενασχόληση με τα παιδιά.

Μαρία Παπαδωροθέου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Γεννήθηκα στις 04/03/1994, στη Θεσσαλονίκη.

Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Φλώρινας. Παράλληλα με τις σπουδές μου παρακολούθησα τα εξής σεμινάρια:

Έλενα Αχυρκίδου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Γεννήθηκα στις 18/9/1995 στη Θεσσαλονίκη.

Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, της Παιδαγωγικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω πραγματοποιήσει την πρακτική μου άσκηση σε δύο δημόσια νηπιαγωγεία κι έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών, ειδικής και ενιαίας εκπαίδευσης και παιδοψυχολογίας.

Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας επιπέδου proficiency και γερμανικής γλώσσας επιπέδου Β2. Παράλληλα είμαι φοιτήτρια στο εξ' αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εκπαιδευτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις-Πάφου.

Στόχος μου μέσα από την επικοινωνία και τη συνεργασία με τα παιδιά είναι να τους βοηθήσω να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν ακέραιες προσωπικότητες με αξίες και ενσυναίσθηση.

Γεωργία Δήμου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Η καταγωγή μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχω γεννηθεί στις 11/12/1998.

Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Η πρακτική μου άσκηση έλαβε χώρα σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.
Επίσης, έχω περατώσει τις σπουδές μου στην αγγλική γλώσσα με πτυχίο επιπέδου Β2 και είμαι κάτοχος πιστοποιητικού γνώσης πληροφορικής. Παράλληλα, παρακολουθώ και διάφορα σεμινάρια σχετικά με την παιδοψυχολογία και γενικότερα με την προσχολική ηλικία.
Για την επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος, αποτέλεσε ρόλο η αγάπη και η ευαισθησία μου προς τα παιδιά. Ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο είναι μαγικός και σε παρασύρουν στην δική τους οπτική. Μέσα από τη διδασκαλία, στόχος μου είναι να βοηθάω τα παιδιά στην κατάκτηση γνώσεων, στην ολόπλευρη ανάπτυξη τους, να μαθαίνουν αξίες και να καταβάλλονται από αισθήματα αγάπης και ενσυναίσθησης. Έτσι, με βοηθάνε και εμένα να γίνομαι καθημερινά καλύτερος άνθρωπος.