Οι Άνθρωποι μας

Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο - Κηπούπολη

Οι Άνθρωποι μας

Στην Κηπούπολη δημιουργήσαμε μια ομάδα έμπειρων και επιστημονικά άρτια καταρτισμένων παιδαγωγών. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, με ανώτερο το αίσθημα ευθύνης για το έργο που επιτελούν.

Η διαρκής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σταθμού από ενημερωμένους και έμπειρους συνεργάτες μέσω σεμιναρίων, η αδιάλειπτη συνεργασία όλων των συντελεστών της Κηπούπολης, καθώς και η συστηματική ενημέρωση των γονέων, συντελούν στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης με τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Γνωρίστε τους συντελεστές και τους εκπαιδευτικούς της Κηπούπολης:

Παντελής Κρίκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Ονομάζομαι Παντελής Κρίκης και είμαι 53 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λήμνο και στα 17 μου ήρθα στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασα στη σχολή Οικονομικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ και αποφοίτησα με την ιδιότητα του οικονομολόγου.

Από το 1990 εργάζομαι ως λογιστής-φοροτεχνικός διατηρώντας φοροτεχνικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σ΄αυτό το πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και έχοντας πια πολύχρονη εμπειρία στη σύσταση και λειτουργία μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αποφάσισα να επενδύσω στον τομέα παροχής υπηρεσιών, συνεχίζοντας το μακρόχρονο και σπουδαίο έργο της Μέριμνας του Παιδιού.

Στόχος μας, μαζί με τη σύζυγό μου και το αξιόλογο προσωπικό μας, η εκπαίδευση και φύλαξη των παιδιών σε έναν χώρο που θα αποτελέσει πηγή χαράς, παιχνιδιού και δημιουργικότητας.
Την Κηπούπολη!

Έφη Βορριά

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 10/01/1968 και έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Εργάστηκα για 10 συναπτά έτη σε δύο ιδιωτικούς σταθμούς στο νομό Αττικής, έχοντας τάξεις προνηπίων.

Είμαι παντρεμένη στην Θεσσαλονίκη και έχω αποκτήσει με τον σύζυγό μου, Παντελή Κρίκη, δύο κόρες ηλικίας 23 και 19 ετών.

Το όραμά μας ήταν να ανοίξουμε έναν παιδικό σταθμό και ο ιδανικότερος τρόπος για να το επιχειρήσουμε ήταν η συνέχεια της μακρόχρονης παράδοσης του σταθμού της Μέριμνας του Παιδιού. Έτσι λοιπόν, δοθείσης ευκαιρίας σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία -Πανόραμα Νέων Επιβατών- με το εξιδανικευμένο προσωπικό μας και την περίσσεια αγάπη, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε εσάς και τα παιδιά σας!!

Αγάπη - Αναστασία Αρχοντίδου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Γεννήθηκα στις 30/04/1999 στην Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσα μέχρι την ηλικία των
10 ετών. Στην συνέχεια μετακομίσαμε στο Αγγελοχώρι του Δήμου Θερμαϊκού όπου και
διαμένω μέχρι τώρα.
Από πολύ μικρή ηλικία η αγάπη μου για τα παιδιά και η ενασχόλησή μου μαζί τους έκανε
εμφανή τον παιδοκεντρικό προσανατολισμό μου. Αυτή η παιδοκεντρικότητα κατά την
ενηλικίωση μου δεν έχασε την δύναμή της και έτσι αποτέλεσε σημαντικό κίνητρο για κάθε
μου επιλογή και ενασχόληση.
Αποφοίτησα με άριστα από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα συνέχισα και είμαι ενεργό
μέλος στην Imperial Society of Teachers of Dancing ως δασκάλα χορού.
Ανήσυχο πνεύμα όπως είμαι, ενημερώνομαι και εξελίσσω τις γνώσεις μου με
περισσότερα πτυχία και σεμινάρια.
Συγκεκριμένα, απέκτησα Πιστοποιητικό Διδαχής της Αγγλικής Γλώσσας σε ενηλίκους και
παιδιά του ITTT, Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης πάνω στην Διδασκαλία της Ελληνικής ως
Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πιστοποιητικό Διαδικτυακής
Διδασκαλίας με σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον μέσω του
ΔΥΠΑ.
Ως απόφοιτος της Μοντεσσοριανής αγωγής και η ίδια, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια
στην Σύχγρονη Μοντεσσοριανή Εκπαίδευση σε Μαθηματικά και Γλώσσα. Τελευταία
διαδικτυακή ημερίδα που συμμετείχα μέχρι στιγμής αφορούσε τα Προβλήματα
Συμπεριφοράς στο σχολείο.

Έλενα Αχυρκίδου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Γεννήθηκα στις 18/9/1995 στη Θεσσαλονίκη.

Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, της Παιδαγωγικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω πραγματοποιήσει την πρακτική μου άσκηση σε δύο δημόσια νηπιαγωγεία κι έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών, ειδικής και ενιαίας εκπαίδευσης και παιδοψυχολογίας.

Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας επιπέδου proficiency και γερμανικής γλώσσας επιπέδου Β2. Παράλληλα είμαι φοιτήτρια στο εξ' αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εκπαιδευτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις-Πάφου.

Στόχος μου μέσα από την επικοινωνία και τη συνεργασία με τα παιδιά είναι να τους βοηθήσω να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν ακέραιες προσωπικότητες με αξίες και ενσυναίσθηση.

Γεωργία Δήμου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Η καταγωγή μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχω γεννηθεί στις 11/12/1998.

Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη. Η πρακτική μου άσκηση έλαβε χώρα σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.
Επίσης, έχω περατώσει τις σπουδές μου στην αγγλική γλώσσα με πτυχίο επιπέδου Β2 και είμαι κάτοχος πιστοποιητικού γνώσης πληροφορικής. Παράλληλα, παρακολουθώ και διάφορα σεμινάρια σχετικά με την παιδοψυχολογία και γενικότερα με την προσχολική ηλικία.
Για την επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος, αποτέλεσε ρόλο η αγάπη και η ευαισθησία μου προς τα παιδιά. Ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο είναι μαγικός και σε παρασύρουν στην δική τους οπτική. Μέσα από τη διδασκαλία, στόχος μου είναι να βοηθάω τα παιδιά στην κατάκτηση γνώσεων, στην ολόπλευρη ανάπτυξη τους, να μαθαίνουν αξίες και να καταβάλλονται από αισθήματα αγάπης και ενσυναίσθησης. Έτσι, με βοηθάνε και εμένα να γίνομαι καθημερινά καλύτερος άνθρωπος.

Μισέλ Καγεώργη

Βρεφονηπιοκόμος

Γεννημένη στην Νέα Υόρκη 19/09/1991 κατάγομαι απο την Τήνο, σπούδασα βρεφονηπιοκόμος διαθέτω πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και εργάστηκα για πέντε συναπτά έτη σε παιδικούς σταθμούς της Αθήνας σε τάξεις μεταβρεφικού και μικρών προνηπίων.

<< ΟΝΕΙΡΟΚΗΠΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ >> και

<< MY PLAYLAND - ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ >>

Έχω συμμετάσχει στα εξής σεμινάρια:

<<Πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά >>
<<Θεατρικού παιχνιδιού-παντομίμας>>
<<Παιδοψυχολογίας -Το παιδικό ιχνογράφημα>>

Απο μικρό παιδί θυμάμαι τις στιγμές που περνούσα με τους φίλους μου στην φύση δημιουργώντας παιχνίδια
με οδηγό την φαντασία.Η αγάπη μου για τα παιδιά,η ενσυναίσθηση και η πρόκληση της εκπαίδευσης παντά με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών με ώθησαν να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα και να υλοποιήσω το όνειρό μου!

Λάζαρος Σακοβίδης

ΟΔΗΓΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΚΗΠΟΥ

Αλίνα Γιαννίδου

ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ