Οι Άνθρωποι μας

Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο - Κηπούπολη

Οι Άνθρωποι μας

Στην Κηπούπολη δημιουργήσαμε μια ομάδα έμπειρων και επιστημονικά άρτια καταρτισμένων παιδαγωγών. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, με ανώτερο το αίσθημα ευθύνης για το έργο που επιτελούν.

Η διαρκής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σταθμού από ενημερωμένους και έμπειρους συνεργάτες μέσω σεμιναρίων, η αδιάλειπτη συνεργασία όλων των συντελεστών της Κηπούπολης, καθώς και η συστηματική ενημέρωση των γονέων, συντελούν στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης με τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Γνωρίστε τους συντελεστές και τους εκπαιδευτικούς της Κηπούπολης:

Παντελής Κρίκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Ονομάζομαι Παντελής Κρίκης και είμαι 53 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λήμνο και στα 17 μου ήρθα στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασα στη σχολή Οικονομικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ και αποφοίτησα με την ιδιότητα του οικονομολόγου.

Από το 1990 εργάζομαι ως λογιστής-φοροτεχνικός διατηρώντας φοροτεχνικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σ΄αυτό το πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και έχοντας πια πολύχρονη εμπειρία στη σύσταση και λειτουργία μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αποφάσισα να επενδύσω στον τομέα παροχής υπηρεσιών, συνεχίζοντας το μακρόχρονο και σπουδαίο έργο της Μέριμνας του Παιδιού.

Στόχος μας, μαζί με τη σύζυγό μου και το αξιόλογο προσωπικό μας, η εκπαίδευση και φύλαξη των παιδιών σε έναν χώρο που θα αποτελέσει πηγή χαράς, παιχνιδιού και δημιουργικότητας.
Την Κηπούπολη!

Έφη Βορριά

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 10/01/1968 και έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος. Εργάστηκα για 10 συναπτά έτη σε δύο ιδιωτικούς σταθμούς στο νομό Αττικής, έχοντας τάξεις προνηπίων.

Είμαι παντρεμένη στην Θεσσαλονίκη και έχω αποκτήσει με τον σύζυγό μου, Παντελή Κρίκη, δύο κόρες ηλικίας 23 και 19 ετών.

Το όραμά μας ήταν να ανοίξουμε έναν παιδικό σταθμό και ο ιδανικότερος τρόπος για να το επιχειρήσουμε ήταν η συνέχεια της μακρόχρονης παράδοσης του σταθμού της Μέριμνας του Παιδιού. Έτσι λοιπόν, δοθείσης ευκαιρίας σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία -Πανόραμα Νέων Επιβατών- με το εξιδανικευμένο προσωπικό μας και την περίσσεια αγάπη, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε εσάς και τα παιδιά σας!!

Αναστασία Τσορακίδου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Κατάγομαι από την Αριδαία και είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Π.Α.Ε.), της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Η πρακτική μου άσκηση πραγματοποιήθηκε σε δύο δημόσια σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης ενώ στο πλαίσιο αυτής πραγματοποίησα σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Κατέχω πτυχία αγγλικής γλώσσας επιπέδου Proficiency ενώ παράλληλα είμαι φοιτήτρια στο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

Το επάγγελμα της νηπιαγωγού μαζί με την μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά ήταν για μένα όνειρο ζωής, αυτοσκοπός.Η Κηπούπολη λοιπόν, έρχεται να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο μαθαίνοντας στα παιδιά να συνυπάρχουν, να δημιουργούν, να ονειρεύονται και να αγαπούν.

ο Πλάτωνας είπε : «Δεν ξέρω τίποτα άλλο, για το οποίο κάθε λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται περισσότερο, παρά το πώς το παιδί του θα γίνει ο πιο καλός άνθρωπος, γιατί ο σκοπός της παιδείας είναι η γνώση όχι δεδομένων, αλλά αξιών». Σαν νηπιαγωγός λοιπόν του δικού σου παιδιού θα σταθώ στα λόγια του Πλάτωνα και θα προσπαθήσω κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σου, με την δική σου βοήθεια, και κατανοώντας το έργο μου, να κάνω το παιδί σου κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο.

Νίκη Κωνσταντινίδου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Είμαι γεννημένη στις 4/12/1995, στη Θεσσαλονίκη.

Έχω σπουδάσει και αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Π.Α.Ε.), της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εγκεκριμένη πρακτική άσκηση.
Είμαι κάτοχος πτυχίων αγγλικής γλώσσας (ECPE Michigan) και ψηφιακών δεξιοτήτων (ECDL), ενώ παράλληλα έχω συμμετάσχει και σε σεμινάρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Προσχολικής Αγωγής.

Μέσα από τα μάτια των παιδιών, τα λόγια και τις πράξεις τους, μπορεί ο καθένας να μάθει πολλά πράγματα, να εξελιχθεί, να δει διαφορετικές πλευρές, να γίνει καλύτερος. Αυτό ακριβώς το κομμάτι είναι που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου και με ώθησε στην ενασχόληση με τα παιδιά.

Στην Κηπούπολη λοιπόν, στόχος μου, ακολουθώντας πάντοτε τα βήματα του σπουδαίου έργου της Μέριμνας του Παιδιού, είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος χαράς και ξεγνοιασιάς, μέσα στο οποίο τα παιδιά θα αισθάνονται, σιγουριά, αυτοπεποίθηση, αγάπη!

Μαρία Παπαδωροθέου

Γεννήθηκα στις 04/03/1994, στη Θεσσαλονίκη.

Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Φλώρινας. Παράλληλα με τις σπουδές μου παρακολούθησα τα εξής σεμινάρια: "Πρώτες Βοήθειες", "Αυτισμός και ΔΕΠ-Υ, Διαχείριση στο σχολικό περιβάλλον", "Ειδική Αγωγή, Διγλωσσία και Προσχολική Εκπαίδευση". Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2+.Επίσης, ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" στο εξ αποστάσεως τμήμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το να γίνω Νηπιαγωγός ήταν η πρώτη και μοναδική μου επιλογή, για την οποία δεν μετάνιωσα στιγμή, κι αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, πάλι το ίδιο επάγγελμα θα ακολουθούσα. Κριτήριο επιλογής η αγάπη για τα παιδιά, η οποία είναι και πλοηγός. Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε από το 2018 κι από τότε η αγάπη για τα παιδιά μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Στην Κηπούπολη μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω το εκπαιδευτικό μου έργο, στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει στην ολόπλευρη και ισορροπημένη ανάπτυξη των παιδιών σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά.

Λάζαρος Σακοβίδης

ΟΔΗΓΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΚΗΠΟΥ

Αλίνα Γιαννίδου

ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ